| bula (glume) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Naruka founder
Numarul mesajelor : 417 Varsta : 27 warn : Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: bula (glume) Lun Dec 01, 2008 6:05 pm | |
| Smecherii de armata
Merge Bula in armata, iar capitanul, smecheras din nastere, ii zice: - Bula, du-te pana la piatra aia de departe si spune-mi daca sunt acolo! Bula executa, se intoarce transpirat si zice: -Permiteti-mi sa raportez: Da, sunteti acolo! Capitanul, curios, intreaba: - Si ce fac ? Bula: - Permiteti- mi sa raportez: Nu stiu. Sunteti acoperit cu o hartie si va bazaie mustele! | |
|
| |
kombat_kid academy student
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 warn : Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: bula (glume) Sam Dec 06, 2008 4:17 pm | |
| tare! | |
|
| |
Naruka founder
| Subiect: Re: bula (glume) Sam Dec 06, 2008 8:46 pm | |
| ms :';;':
Examen de cultura generala
Bula si cu Strula merg la examen. Strula da primul examenul. - Care este cel mai bun scriitor roman? - Mihai Eminescu. - Cand s-a unit Romania cu Transilvania? - 1918. - Exista viata pe alta planeta ? - Nu se stie, inca nu s-a descoperit! Strula trece examenul si ii spune lui Bula, care era tufa de Venetia, sa dea aceleasi raspunsuri. Examinatorii il intreaba: - Cum te cheama? - Mihai Eminescu. - Cand te-ai nascut? - In 1918. - Ma, tu ai ceva in cap? - Nu se stie, inca nu s-a descoperit!
Invataturi parintesti
Mama lui Bula il trimite pe micut sa faca cumparaturi, dar mai intai il povatuieste: - Bula, cand vezi o baba ii dai saru-mana ca asa-i frumos. Cand vezi o groapa o ocolesti, ca sa nu cazi in ea, cand vezi o biserica te inchini, ca asa-i frumos, iar cand vezi un caine ii dai un sut ca sa nu te muste. - Bine mama! raspunde Bula grabit, zbughind-o pe usa, cu sacosa fluturand. Dupa cateva ore se intoarce si Bula, iar maica-sa, ingrijorata, il intreaba: - Ei Bula, ai inteles ce ti-am zis eu? - Bineinteles! Cand am vazut o baba i-am dat un sut ca sa nu ma muste. Cand am vazut o biserica am ocolit-o, ca sa nu cad in ea, cand vedeam o groapa ma inchinam, ca asa-i frumos, iar cand vedeam un caine ii dadeam saru-mana ca asai fumos | |
|
| |
AmberLevin chuunin
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 28 warn : Data de inscriere : 19/12/2008
| Subiect: Re: bula (glume) Vin Dec 19, 2008 11:26 pm | |
| ) super tare stiu si eu unul era bula cu masa pe drum si vede o hartie de 1 leu pe jos: -mama pot sa o iau? -nu ce-i pe jos pe jos ses lasa! mai merg ei mai merg si vade bula o hartie de10 lei -mama pot sa-o iau? -ce-i pe jos pe jos se lasa ,bulisor! mai mergsi vede bula un milion -mai mama lasa-ma sa iau macar milionul de pe jos -nu draga ce-i pe jos pe jos se lasa mai mergei si cade masa intr-un canal -bula ajutama sa ies -nu mama ce-i pe jos pe jos se lasa! ) | |
|
| |
crisuu chuunin
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 28 warn : Data de inscriere : 26/12/2008
| Subiect: Re: bula (glume) Sam Dec 27, 2008 11:51 am | |
| era bula in razboi cu nemtii si vrea sa se ascunda intr-o fantana...vine un neamt si zice: -e cineva acolo? bula face pe ecoul: -e cineva acolo? neamtul: -mai bine ma duc in padure!! bula: -mai bine ma duc in padure!! neamtul: -mai bine arunc o grenada!!!! bula: -mai bine te duci in padure... =)) | |
|
| |
hina anbu
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 27 Localizare : konoha warn : Data de inscriere : 30/12/2008
| Subiect: Re: bula (glume) Mar Dec 30, 2008 9:07 pm | |
| MERGE BULA LA MAICA-SA SI II SPUNE: -MAMA!NU MAI SUNT AL 24-LEA DIN CLASA CI AL 12-LEA .MAMA-SA IL INTREABA : -DAR CATI SUNTETI IN CLASA? -12.
Bula merge cu tatal sau la cumparaturi.Copilul vede intr-un magazin o jucarie: Bula:-Tata!Tata!Cumpara-mi jucaria asta! Tata:-Nu pot!N-am bani! Bula:-Dar nu e scumpa!Costa 12 si trei de 0! Tatal:-Trei de 0 am,dar mai mult,nu!
- Bula, cum te feresti de microbii din apa de baut? intreba medicul. - Fierb apa, domnule doctor. - Excelent! Si apoi? - Apoi beau vin!
Suna telefonul: -Alo?Casa Bula? -Doar Bula,casa au luat-o apele ieri! | |
|
| |
hina anbu
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 27 Localizare : konoha warn : Data de inscriere : 30/12/2008
| Subiect: Re: bula (glume) Mier Dec 31, 2008 5:13 pm | |
| Ce i-a luat Bula lui mama-sa de ziua ei ? Zece mii din poseta!
La ora de psihologie, profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman:starea de calm, de iritare si de enervare.Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune: -Alo, buna seara, as dori cu Gica. -Ati gresit numarul!spune persoana de la capatul celalalt cu calm. Profesorul inchide si se adreseaza copiilor: -Aceasta a fost starea de calm. formeaza acelasi numar si spune: -Alo, buna seara, gica este acasa? -Domnule, v-am mai spus, aici nu locuieste nici un Gica! Profesorul catre copii: -Aceasta a fost starea de iritare. Mai formeaza odata si spune: -Alo, buna seara, Gica este acasa? Persoana, de-a dreptul enervata, ii spune: -Domnule,fir-ai tu sa fii..nu-ntelegi ca nu e nici un Gica aici?? -Acestea au fost cele trei stari. Se ridica Bula, vine din spate si zice: -Mai exista o stare, cea de disperare. Ia telefonul, formeaza acelasi numar si spune: -Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva? | |
|
| |
Naruka founder
| Subiect: Re: bula (glume) Mier Dec 31, 2008 5:27 pm | |
| super ultimele doua aliniate | |
|
| |
hina anbu
| Subiect: Re: bula (glume) Joi Ian 01, 2009 9:21 pm | |
| De 1 aprilie bula face glume: -Doamna invatatoare,s-a spanzurat directorul in biroul lui! Merge doamna in birou si nu gaseste pe nimeni. -Ha, ha v-am pacalit s-a spanzurat in cancelarie.
Doamna invatatoare le spune elevilor ca in acea seara era eclipsa de luna la ora 20:00. Bula intreaba: -Pe ce canal? | |
|
| |
sakura_haruno Special Jounin
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 27 warn : Data de inscriere : 16/08/2009
| Subiect: Re: bula (glume) Sam Aug 22, 2009 5:52 pm | |
| Bula in armata Bula in armata. - Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? - Patria este mam lui Vasile. - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile
bula si soacra lui Bula se cearta cu soacra: - Bula, zice soacra, daca mai scoti un cuvant, plec din casa asta!!! Bula: - Taxi!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: bula (glume) | |
| |
|
| |
| bula (glume) | |
|