naruto cel mai talentat este un forum.Special pentru fanii NaRuTo |
|
| alinuta (glume) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Naruka founder
Numarul mesajelor : 417 Varsta : 27 warn : Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: alinuta (glume) Lun Dec 01, 2008 6:06 pm | |
| Alinutza pe bicicleta Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara dinti...! Sucul de fructe Alinutza la scoala trebuie sa spuna o poezie . S-a gandit sa spuna poezia care a invatat-o mama sa. Si incepe : - Beti suc de fructe Suc de fructe inseamna sanatate Sanatate inseamna sport Sport inseamna faima Faima inseamna bani Banii inseamna femei Femei inseamna dragoste Dragostea inseamna SIDA SIDA inseamna moarte, deci nu mai beti suc de fructe ! Mai bine beti o bere! | |
| | | hina anbu
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 27 Localizare : konoha warn : Data de inscriere : 30/12/2008
| Subiect: Re: alinuta (glume) Mar Dec 30, 2008 9:17 pm | |
| Alinuta: Mama, mi-am rupt un deget! Mama: Saraca de tine! Unde l-ai rupt? Alinuta: In ochii lui Gigel!
-Alinuta,i-a placut bunicutei tale frigiderul pe care i l-am trimis? -Pai, nu stiu, pentru ca de ieri nu a mai iesit din el....!
Vine Alinuta acasa dupa prima ei zi de scoala. Zice taica-sau: -Ce-ai invatat azi la scoala, Alinuta? -Ca ceilalti primesc bani de buzunar.
Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? | |
| | | hina anbu
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 27 Localizare : konoha warn : Data de inscriere : 30/12/2008
| Subiect: Re: alinuta (glume) Mier Dec 31, 2008 7:36 pm | |
| Alinuta lipseste 3 saptamani de la scoala.Cand vine inapoi, un profesor o intreaba de ce lipsit. -Pai, a murit bunica. -Cum a murit, cand am vazut-o ieri la geam? - Stiu, o tinem acolo pana vine postasul cu pensia
Prietenii Alinutei: O lasati pe Alinuta la fotbal? Mama: Alinuta nu are maini! Copii: Va rugam frumossss! Mama: Dar Alinuta nu are nici picioare! Copii: Da, dar Alinuta ar fi o minge excelenta pentru noi!
VINE ALINUTA ACASA SI II VEDE PE TOTI PLANGAND ,CE ATI PATIT MAI?-A MURIT BUNICU ,-CUM ASA? PAI ,SA VEZI ...L-AM ADUS SA VADA SI EL CASA ,ERA PE BALCON SI S-A DARAMAT CU EL CASA .SI A MURIT BUNICU?..,NU...A CAZUT ,DA S-A PRINS DE TOCUL DE LA GEAM ...A ALUNECAT SI A CAZUT IAR.SI A MURIT BUNICU?,NU...A FOST CATAPULTAT PE ACOPERIS DE PE CARE A ALUNECAT SI A TRAS TOATA TGLA DUPA EL,SI A MURIT BUNICU?..,NUUCA SA PRINS DE BURLAN DA SA DESPRINS CU EL CU TOT ...SI A AJUNS LA ETAJUL 2 ...DAR SA RUPT CU EL SI A PICAT PRIN TAVAN LA ETAJUL 1,SI A MURIT BUNICU?..NU A MURIT MAI L-AM IMPUSCAT NOI CA NE DISTRUGEA TOATA CASA:))))) | |
| | | Naruka founder
Numarul mesajelor : 417 Varsta : 27 warn : Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Re: alinuta (glume) Mier Dec 31, 2008 7:43 pm | |
| scuze dar n-a prea fost amuzant le stiam si eu Firul ciorapului- De ce ii fuge firul ciorapului in sus Alinutei? - De curios. - Dar de ce ii fuge firul in jos Alinutei? - De miros... Intrare fericitaAlinuta intarzie la scoala. Profesoara era deja in clasa. -Buna ziua! spune trista Alinuta. -Alinuta, te rog sa iesi si sa intri fericita! Iese, apoi revine: -Buna ziua! spune ea aproape fericita. -Nu auzi, intra fericita! Iese din nou Alinuta si apoi revine: -Buna ziua! Ce mai faceti? Ce zi frumoasa! zise foarte fericita. -Foarte bine! Dar de ce ai intarziat? Alinuta, foarte fericita: -A murit mama! | |
| | | hina anbu
| Subiect: Re: alinuta (glume) Dum Iul 05, 2009 11:56 am | |
| 5 stele Alinuta: Mama, am obosit, mai e mult pana la bunicuta ? Mama: Taci si sapa! Alinuta: - Mama, daca ai fi in locul meu, te-ai marita cu Gicu? Mama: - Fata draga, uita-te in oglinda! Daca as fi in locul tau m-as marita cu oricine. Tata vine cu un sicriu acasa. Alinuta suparata: - Iar mancam conserve? | |
| | | sakura_haruno Special Jounin
Numarul mesajelor : 128 Varsta : 27 warn : Data de inscriere : 16/08/2009
| Subiect: Re: alinuta (glume) Sam Aug 22, 2009 5:58 pm | |
| Viza de AmericaTatal Alinutei castiga la loteria vizelor dreptul de a se stabili in America. Dar cu criza financiara, nu are bani suficienti pentru a lua intreaga familie, incat pleaca el inainte, cu avionul, urmand ca ceilalti sa gaseasca o alta modalitate sa ajunga la el. Pe drum, Alinuta, catre mama ei: - Mama, mai e mult pana in America? - Da draga. Mai merg ce mai merg... - Mama, mai e mult pana in America? - Da draga. Dupa inca o perioada... - Mama, mai e mult pana in America? - Taci si vasleste!
Usor de recunoscutAlinuta: - Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: - Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: - Sigur ca da, am o ureche de-a lui in ghiozdan...
Dintii mariVine Alinuta suparata acasa. Ma-sa o intreaba: -De ce plangi scumpete? -Mami, la scoala, toti copii rad de mine si imi zic ca am dintii mari... -NU e adevarat draga mea, dar totusi...ridica capul mai sus ca zgarii podeaua... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: alinuta (glume) | |
| |
| | | | alinuta (glume) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|